fbpx
Träning för alla

Våra Lokaler

Aerobicsalen

I aerobicsalen har vi förlagt grupp-pass såsom step, tabata, pump, 3D och aerobic mm. De flesta golvpassen är förlagda här.

Spinningsalen

I vår häftiga spinningsal har vi plats för 18 personer. När man går på våra pass kan man se sin puls projicerad på väggen om man vill. Man laddar ner en app som heter PolarFlow. När man kommer till oss  loggar man in till vänster i receptionen. Där finns låneklockor och beskrivning hur man loggar in.

Danssalen

Hos oss har vi 35 streetdansgrupper som rullar varje vecka.Dessa är förlagde mest i danssalen en del även i Aerobicsalen. Barn och ungdomar från 4 år och uppåt.

Buren

På undervåningen har vi vår omtalade bur – där kör vi alla våra X-Fit pass och även våra Team grupper håller till där. I denna lokal kan man hitta på väldigt mycket roligt då den har massa unika redskap, den är väl värd ett besök.

YogaRoom

I en egen mysig lokal på andra sidan gatan av vårt gym har vi förlagt vår yogastudio. Med en harmonisk inredning kommer din yoga bli en upplevelse hos oss. Boka en kurs eller gå på våra öppna klasser som ingår i vårt medlemskap.

Tinta HairCrew

Till höger om vår reception har vi en frisörsalong. Där jobbar Fanny Wallin . Hon klipper, färgar och fixar bryn! Kolla under medlemsförmåner och läs mer.