Kvinna som utöver yoga

Yoga

FlowYoga

Denna klass passar dig som vill ha ett flöde i sin yoga. Flow Yoga bygger på att man på ett dynamiskt sätt förflyttar sig från en position till en annan.

Flow Yoga ger dig styrka, balans och rörlighet, dessutom dämpar man stress och frigör spänningar i hela kroppen

Kvinna som håller yogaställning

Flow Yoga nybörjare

I denna klass går vi igenom grunderna i andningsteknik och yoga positioner yogans värld! Passar dig som aldrig yogat eller för dig som yogat men vill gå igenom grunderna igen.

Ung kvinna i yoga ställning

Yin Yoga

Vill du prova en mjuk, snäll och avstressande form av yoga så är detta en klass för dig! I yinyogan arbetar vi rent fysiskt med kroppens bindväv- den vävnad som finns i hela vår kropp och påverkar oss mer än vad vi tror. Yinyogan hjälper oss att mjuka upp vår bindväv som resulterar i en rörligare och mjukare kropp. Mentalt ges vi även tid att känna in dagsformen samt öva tålamod. Beroende på nivå av klass så stannar vi allt mellan 2 till 10 min i varje position där vi strävar efter att hitta en fysisk och mentalt vilande position.

Yin Yogan finns som 3 olika klasser Nybörjare, Medel eller Djup.

Ung kvinna i yoga ställning

Flex Yoga för män

Yoga klassen som alla män behöver! Oavsett om du är vig, stel, mjuk, tränad, otränad så är detta klassen för dig. Vi jobbar med lite enkla flöden för att få igång cirkulation, träna balans och mobilitet. Efter det landar vi in i yinyoga där vi jobbar med en långsam, mjuk och avstressande stretch av vår bindväv.

Du kommer uppleva en mjukare kropp, mer rörlighet som både underlättar din vardag och träning. Klassen är ett utmärkt komplement till din styrketräning eller löpning!

Ida Myrefelt Instruktör Yoga, Spinning, Pump

Barn Yoga 10-13 år

Barnyoga är en prestationsfri plats där barn får lekfull rörelse, kroppskännedom, stretch och övar avslappning. Vilket kan vara till fördel i många plan i livet.  Vi blandar Flow och Yin Yoga så man får en kännedom om dessa olika klasser. Just denna klass anpassar vi till 10-13 åringar.

Två barn gör yogaställningar