fbpx

Värdebevis TEAM Medlemsförmån

Värdebevis till Team

I min hand håller jag 100 st värdebevis för ‼️1500:-st ‼️För att få en friskare folkhälsa i vår kommun vill jag dela ut dessa 100 st värdebevis till våra medlemmar på Fitness4you som vill gå med TEAM!

I TEAM  är vi max 4-6 personer. Vi kommer att erbjuda 3 olika inriktningar på TEAM och dessa är Viktresan, Din start och Styrka!

Detta erbjudande gäller så länge vi har värdecheckar total 100 st- checken får endast användas av en medlem hos oss. Detta erbjudande gäller tom 31 december – då ska man vara inbokad på en TEAM grupp.

Varje grupp är 16 veckor och kostar 4800:- ordinarie pris

För anmälan: Maila eller skriv via instagram eller Facebook

De grupper vi har är :

Viktresan – stort fokus på kost! Här lär vi oss att planera upp vår kost och få välja bra mat med mycket näring! Vi får testa på all sorts träning ni kan tänka er- allt för att finna glädje i något som sedan ska bli er träning och vardag!

Din start – du som tappat gnistan och behöver prova på lite annat, här kör vi teknik på olika lyft, testar olika  pass! Vi gör watt test för att kunna mäta oss på cykel! Och ser till att ni får en riktig spark framåt i träningen! Träningsvärken kommer vara konstant!

Styrka- Här kör vi lyft teknik  i marklyft, benböj, alla olika pressar, rodd osv! Här lär man sig från grund bygga en stark kropp. Ett TEAM som kommer bli riktigt riktigt starka!!!

Från start erbjuder vi dessa tider:

Och det är först till kvarn….

Måndag  19:00 Viktresan Petra

Tisdag 16:30 Din start Pernilla

Tisdag 19:00 Viktresan (Tallboda) Erik

Lördag: 09:00 Viktresan Erik

Lördag : 10:00 Styrka Erik

Lördag :  11:00 Viktresan Petra

Lördag : 12:00 Viktresan Petra