Träning för alla

INFO om Dans, pass & Gym

Hej Alla kunder på Fitness4You!

Hoppas ni alla har det bra i dessa konstiga tider!

Vi vill med detta mail informera om alla delar på vår fantastiska anläggning. Vi har från pandemins start anpassat oss för att driva vår verksamhet på ett säkert ställe att träna på, det har gått toppen och ni kunder är fantastiska på att anpassa er in i allt! TACK!

Från den 10 Januari råder vi under PANDEMILAGEN, om ni vill läsa denna finns den på FHM hemsida.

Under hela hösten har vi haft så få i klasserna och i gymmet så för oss är detta inga problem alls, bara positivt att vi på vissa delar kan öka beläggning. 

Dans/X-fit kids

I helgen v 4 startar all dans igen (x-fit kids är redan igång), kolla er mail att ni fått er faktura och vilken dag ert barn dansar. Ni kan även finna danstiderna på vår hemsida under fliken Dans.  Vi har självklart inte fler i grupperna än vi får vara i vår sal. Alla barn lämnas och hämtas vi dörren. Vi hjälper ert barn att klä av sig och komma till salen. Försök att göra det så smidigt för oss som möjligt, ha gärna så lite saker som möjligt medskickat. Enkla skor att ta på och en fylld vattenflaska. Alla kommer ombytta och klara ca 5 min innan. Och vänligen ber vi barn som har någon i familjen sjuk eller visar minsta symptom själv att stanna hemma! 

Pass

Vi har dragit ner så nästan alla pass är 40 min, detta för att ni ska hinna lämna anläggningen innan nästa deltagare kommer till nästa pass. Vi ber er att komma ca 10 min innan, ta av er ytterskorna och gå direkt till er sal där ni ska träna. Då får vi ingen trängsel i vår hall, tack!

NYA FÖRHÅLLNINGSREGLER i gymmet i mjölby från Fredag 29/1

Från fredag 29/1 tar vi bort bokning på gymmet och provar en ny variant! Vi vill få bort att det blir ”kö” vi de bokade tiderna in/ut.

I entren på gymmet kommer ni finna gula armband, det finns lika många band som ni får vistas i gymmet. Gäller nu alla tider på gymmet & Alla dagar 04.00-01.00

  • Varje medlem får endast ta ett band.
  • Man tar ett band , spritar och tar på sig det på armen
  • När du tränat klart , tvättar du händerna och armbandet 
  • Vid utpassering spritar du bandet igen och lägger det i skålen där du tog det

Är banden slut , är det tillfälligt fullt på gymmet och du får vänta på din tur. Tyvärr kan du inte vänta inne hos oss. Rent statistiskt ska banden räcka mer än väl. 

VIKTIGT! 

Försök för allas skull att inte dra ut på din träning, det är många som vill träna och i dessa tider är det viktigt att tänka på varandra. 

Många uppehåller sig i friviktsrummen en längre tid, försök att göra det man måste i dessa och lämna plats. Är x-fit salen ledig finns rack osv även där inne. 

Glöm inte att alla måste tagga in , alltså lägga på taggen och slå sin kod.

Vi vill påminna om att all vår inpasseringen i gym och x-fit spelas in, vi har även en högtalare installerad så vi kan prata med de som passerar in om vi skulle behöva. 

Ring oss vid frågor på 0142-14404 så hjälper vi dig! 

Va rädda om er!!

Med vänlig hälsning Pernilla Greibe Fitness4You