Hannah Karppinen

YinYoga Workshop TIPS,TRIXS & RELAX 6 Jan!

Söndagen den 6 jan inleder vi YinYoga året med en workshop där du dels får med dig grunderna & syftet med yin yogan men också en hel massa tips & trixs till hur du kan justera de olika positionerna för att anpassa dem till dina personliga förutsättningar och dagsform. Självklart avslutar vi workshopen med en både mjuk och utmanande yinklass följt med en stunds avslappning. Workshopen är öppen för alla och passar både dig som aldrig testat yoga och du som praktiserar regelbundet. Alla kommer få en goodibag från Hälsobutiken och efter avslutat workshop kan man stanna på en kopp värmande Yogite.

Tid: 16-19

Plats: Yogaroom

Pris: 200:-, medlemmar på Fitness 100:-

Anmälan sker via receptionen 0142-14404 eller via mail http://www.fitness4you.se