PT Team

PT TEAM

TEAM

Här jobbar man i en liten tight grupp ledd av en personlig tränare! Alla kan vara med i dessa grupper oavsett nivå , det finns något för alla. Dock kan vissa ha speciella önskemål och då har vi anpassade grupper. Team Vikt som riktar sig mot viktnedgång, Team styrka mot styrketräning. Idag håller vi på att skapa flera av dess grupper för dig som har svårt med motivation att träna själv eller helt enkelt behöver vinna över soffpotatisen. Detta kan man även göra i sitt kompisgäng eller med arbetskollegor. Allt är möjligt- Det viktigaste är att vi rör på oss.

Så här kan ett team se ut

  • 16 tillfällen
  • 4-6 personer i varje Team
  • Gemensamt mål
  • Glädje och motivation att träna i grupp
  • Inledande individuellt samtal
  • Tester och uppföljning

TEAM Vikt 2 ggr i veckan

En PT grupp för dig som vill kontrollera din vikt genom träning och bra kost. Vi lägger stort fokus på att äta rätt och hälsosamt. Du kommer att få prova på massa olika träningsformer såsom styrka, kondition och rörelseträning. Det finns inga genvägar eller snabba ”quickfix” utan vi jobbar med långsiktiga mål och hållbara resultat där du får lära dig vikten utav att leva ett hälsosamt liv, denna kurs är en start på resten av ditt liv.

Vi har sett att vi når ett mycket bättre resultat då vi träffas 2 ggr i veckan och dessutom under 20 veckor! Grymma resultat! Om du är intresserad av att delta i en sådan grupp ska du boka ett möte med Pernilla – Team konsultation då vi har ett grymt erbjudande till dig där ditt medlemskap ingår i Teamkostnaden!

 

TEAM Styrka

En grupp för dig som vill komma igång med styrketräning och lära känna din kropp och gymmet. Vi fokuserar mycket på teknik och utförande. Dessa veckor periodiseras så ni får jobba i alla faser. Vi jobbar från grund med basövningar såsom marklyft, bänkpress och knäböj. Vi startar med en funktionsanalys som ger oss kunskap om dig som individ.

Vid intresse maila info@fitness4you.se