Ung kvinna som dansar

Dansgrupper

Att dansa är GLÄDJE!

Hos oss på fitness4you dansar ca 450 barn, det är helt fantastiskt att få följa dem och deras utveckling år efter år. Hos oss dansar vi Streetdance!

Varje termin varierar i antal tillfällen tiden de dansar är 4- 9 år 45 min, 10år och uppåt 55 min

Hos oss kan man börja dansa det år man fyller 4 år. Är du sugen på att börja dansa hos oss maila till dans@fitness4you.se, då kommer ni direkt till Sofia Åleheim som är ansvarig för vår dans.

VIKTIGT INFO OM BETALNING OCH UPPSÄGNING

När man fått en plats hos oss på fitness4you inom dans så blir man med automatik återanmäld termin efter termin. Varför? Vi vill kunna behålla de grupper man börjat dansa i, och så kan vi flytta någon elev om det behövs. Detta betyder att man är direkt återanmäld till nästa termin och vet att en faktura kommer via mail som jag uppgett vid anmälan. Via fakturerar i god tid så ni kan betala innan dansen startar. Om ni INTE vill dansa vidare nästa termin måste man säga upp innan dansens startdatum. Denna uppsägning ska ske via mail på dans@fitness4you.se och ni ska få en bekräftelse på er uppsägning. Har man missat att säga upp blir man betalningsskyldig för terminen.

Schema för våra dansgrupper Våren 2022

 

MåndagTisdagOnsdagTorsdagLördag Söndag
DanssalenDanssalenDanssalenDanssalenDanssalenDanssalen
UPPDATERING PÅGÅR AV DANSSCHEMA
19:00 - 20:30
Conctrete Illusion