NYA STRIKTA REGLER OM DU VILL VISTAS HOS OSS!

Nu har vi alla i Östergötland fått nya rekommendationer att följa och vi ställer om vår verksamhet efter dessa råd.

Vi som verksamhet har i uppgift att se till att man ska kunna vistas hos oss så säkert som möjligt. Vi har gjort stora ändringar som vi nu ber er att följa.

  • Ni får inte på några villkor byta om eller duscha hos oss, bara ta med era inneskor!
  • Alla tar vid ankomst en desinfektionsflaska samt handduk att torka med, både på pass och i gymmet. Man torkar av sina redskap både innan och efter man startar träna. Man delar ALDRIG redskap med någon
  • Till gymmet kommer du på exakt bokad tid, till pass ca 5-10 minuter innan. är det är pass där man behöver redskap ska man hinna plocka fram dessa. Man lämnar anläggningen direkt efter avslutad träning, ni får tyvärr inte längre sitta kvar och dricka kaffe.

Träna i gymmet

Om man ska träna i gymmet så bokar du din tid på vår hemsida. Gå till BOKA PASS och scrolla ner och välj boka Gymträning, du loggar in med din mailadress och dina 6 första siffror i personnr. Du kan boka varje hel timme och behöver lämna anläggningen efter 55 min så ni inte blir fler än 12 st i gymmet totalt. Alltså kommer du kl 14:00 så behöver du lämna 14:55 så nästa person kan komma in kl 15:00. Man får endast boka ett tillfälle om dagen. Nu tänker vi på varann så att alla kan få träna! Ni kan boka din tid 3 dagar i förväg.

 

Gå på pass

Om man vill gå på pass så bokas detta som vanligt , den stora skillnaden är att ni är max 6 deltagare i de olika salarna, i spinningen är vi 8 st där vi sitter stilla på en cykel. Man kommer inte mer än 10-5 minuter innan passets start. Instruktören kommer markerat vart ni ska placera er. Om ni behöver hämta redskap så gör man det en i taget och väntar på sin tur.

Pulsspinning – Under denna tid kommer vi att ta bort pulsspinningen då vi brukar tillhanda hålla pulsmätare och band- detta gör vi inte nu.

Vi erbjuder självklart  även pass ute! Dessa ligger bokbara som vanligt!

Alla pass kan bokas tre dagar innan.

GÅ alltid genom entren uppe. Även på morgonpassen.

Barnverksamheten Dans/X-fit kids

Enligt rekommendationerna ska denna verksamhet fortsätta, så vi kör på som vi brukar! Viktigt att inga föräldrar följer med in utan lämnar sitt barn till oss i dörren som nu brukar!

 

Ha nu tålamod och överseende med att vi på kort tid kan ändra dessa förutsättningar så vi kan anpassa oss efter rekommendationerna vi får!